ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

0

Αγώνας δρόμου 20 χιλιομέτρων διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020 από το νεοσύστατο Σύλλογο Αθλούμενων Μεσσήνης(ΣΑΜ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης ,την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ,μετ την επωνυμία ‘Στα χνάρια της ιστορίας’.

Ο αγώνας συνέδεε την Αρχαία Μεσσήνη με τη νέα Μεσσήνη(Νησί).Οι δρομείς ξεκίνησαν στις 18:00μμ από την πλατεία του χωριού και ακολουθώντας την διαδρομή Εύα,Τρίοδο,Καρτερόλι κατέληξαν στην πλατεία της Μεσσήνης.

Οι διοργανωτές τήρησαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,ενώ υπήρξαν και τέσσερις σταθμοί υποστήριξης-τροφοδοσίας των δρομέων με νερό και τζέλ στο 4ο,8ο,12ο,16ο χλμ.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αρχαίας Μεσσήνης για ακόμη μία φορά συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή με την φιλοξενία του και την προσφορά των ηχητικών του συστημάτων στην διοργάνωση,ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά δροσιστικών αναψυκτικών σε  αθλούμενους και παρευρισκόμενους από τον τοπικό πρόεδρο της κοινότητας κ.Κωνσταντίνο Πανούση.

Οι έξι πρώτοι που τερμάτισαν τιμήθηκαν με έπαθλα ενώ όλοι οι τερματίζοντες παρέλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο ,δίπλωμα και μπλουζάκι.

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.