Σε 5 μήνες έτοιμο το πάρκινγκ στην Αρχαία Μεσσήνη!

0

Υπό το βλέμμα του καθηγητή Πέτρου Θέμελη οι υπογραφές για τη διαμόρφωση πάρκινγκ στην Αρχαία Μεσσήνη.

Σε 5 μήνες έτοιμο το πάρκινγκ στην Αρχαία Μεσσήνη!

Ο καθηγητής Πέτρος Θέμελης που ήταν παρών στην υπογραφή της σύμβασης, τη χαρακτήρισε “Λαμπρή μέρα”,ενώ αυτό που ζητούσε χρόνια, από σήμερα γίνεται πράξη,όπως ανάφερε και ο δήμαρχος.
Χρειάστηκε η αγορά 6,5 στρεμμάτων γης από διάφορους ιδιοκτήτες και 4 χρόνια γραφειοκρατικής διαδικασίας για να ολοκληρωθεί αυτή η αγορά.
Το πάρκινγκ θα έχει ολοκληρωθεί σε 5 μήνες περίπου από τον ανάδοχο του έργου Γιάννη Αργυράκη. Το κόστος του έργου είναι 280.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο ανάδοχος έδωσε έκπτωση 54%.
Θα διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης για 127 οχήματα και θα συνδέεται με το Μουσείο.Το έργο περιλαμβάνει και την κατασκευή πεζοδρομίου περιμετρικά του χώρου,σήμανση και  ηλεκτροφωτισμό.

Τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης είχε επισκεφτεί πριν από 2 χρόνια ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης τότε και  νυν υπουργός Εσωτερικών  Αλέξης Χαρίτσης 
και είχε δεσμευτεί προσωπικά πως μέσα σε 5 μήνες αναμένεται ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης να έχει πάρκινγκ για τους επισκέπτες της.

Σε 5 μήνες έτοιμο το πάρκινγκ στην Αρχαία Μεσσήνη!

 




Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.