Πολυλίμνιο: Φεύγουμε για τη γαλάζια λίμνη της Πελοποννήσου!

0
Ο επίγειος παράδεισος της Πελοποννήσου, το Πολυλίμνιο, σε περιμένει για μια πιο δροσερή βόλτα στο απόλυτο γαλάζιο. Î Î¿Î»Ï…λίμνιο: Φεύγουμε για γαλάζια λίμνη της Πελοποννήσου! - itravelling.gr
 

H Πελοπόννησος 

μας επιφυλάσσει ένα μικρό και δροσερό διαμάντι για τις αρχές του καλοκαιριού. Το Πολυλίμνιο, ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες στην καρδιά της Πελοποννήσου, προσφέρει μία ιδανική επιλογή για δροσερές βόλτες ανάμεσα στα τρεχούμενα νερά της. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 λεπτών (32 χλμ) από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και μόλις το επισκεφτείς θα καταλάβεις γιατί το αποκαλούν γαλάζια λίμνη της Ελλάδας.

Πολυλίμνιο: Φεύγουμε για γαλάζια λίμνη της Πελοποννήσου! - itravelling.gr

Αν θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις και ψάχνεις για ένα νέο, εναλλακτικό προορισμό, τότε το Πολυλίμνιο είναι η ιδανική επιλογή. Πάρε άνετα ρούχα και παπούτσια και ακολούθησέ μας στο ταξίδι προς το Πολυλίμνιο. Την Άνοιξη είναι μια πολύ ωραία εποχή να το επισκεφτείς για να απολαύσεις το πράσινο και ανθισμένο τοπίο γύρω του. Το καλοκαίρι όμως, όταν η ζέστη πιάνει για τα καλά, δε θα το σκεφτείς πολύ για να βουτήξεις στα γαλαζοπράσινα –αλλά κρύα- νερά του.

iTravelling.gr ταξιδεύει ως το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας και σου εξηγεί γιατί όλοι έχουν τρελαθεί με αυτό!

Πηγή: itravelling.gr


Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.