Παραδοσιακό πανηγύρι 2019 (φωτογραφίες και βίντεο)

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το παραδοσιακό πανηγύρι στο χωριό μας.
Μετά τον εσπερινό και την αρτοκλασία που γίνεται κάθε χρόνο στο βυζαντινό εκκλησάκι του Αι Γιάννη Ρηγανά πάνω από την πηγή ‘Κλεψύδρα’ ,ο κόσμος κατευθύνθηκε προς την πλατεία.Εκεί σερβίρονταν παραδοσιακή ψητή γουρνοπούλα και παγωμένη μπύρα.
Ο Χορευτικός Σύλλογος Μελιγαλά που ήταν για ακόμα μια χρονιά κοντά μας ,έδωσε το σήμα της έναρξης παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς και παραδίδοντας την σκυτάλη στην υπέροχη ορχήστρα που με την σειρά της ξεσήκωσε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Νικητής του μεγάλου δώρου της λαχειοφόρου αγοράς ήταν ο κ.Ιωάννης Κόνιαρης.Του ευχόμαστε  να είναι γερός και καλότυχος!
Με την παρουσία τους μας τίμησαν και ο νέος Δήμαρχος Μεσσήνης κ.Γιώργος Αθανασόπουλος και ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας.Τους ευχαριστούμε πολύ!
Ευχαριστούμε πολύ επίσης τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς ,τον Χορευτικό Σύλλογο Μελιγαλά,τα μέλη της ορχήστρας και της ηχητικής κάλυψης ,όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας  στήριξαν με την παρουσία τους!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Των απανταχού Μαυρομματαίων ”Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ” εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά  με υγεία!Και του χρόνου!

Αρχαία Μεσσηνη

Publiée par Στελιος Μητσεας sur Dimanche 23 juin 2019





















Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.