Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

0

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο Δήμο Μεσσήνης για τη διεξαγωγή του 8ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, 9-18 Απριλίου, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή και συνάμα μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση για ολόκληρη τη Μεσσηνία.
Συνολικά 13 σχήματα θα λάβουν μέρος, δύο εκ των οποίων από το εξωτερικό, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαίας Μεσσήνης που για πρώτη φορά θα συμμετέχει ενεργά στο Φεστιβάλ, με την παρουσίαση θεατρικού δρώμενου στην τελετή λήξης 18 Απριλίου 2019.
Οι θεατές θα απολαύσουν το δρώμενο “Ειρήνη to be continued..” σε σκηνοθεσία Ρουμελιώτη Σπύρου και παραγωγή Bold Productions. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το έργο του Αριστοφάνη «Ειρήνη» και στο δρώμενο θα συμμετέχουν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σταματία Ρόρη, η αναπληρωτής ταμίας Γεωργακοπούλου Ιωάννα, το μέλος του Συλλόγου Παπαδημητρίου Δημήτρης, η ηθοποιός Διακουμέα Δήμητρα και ο ηθοποιός –σκηνοθέτης Ρουμελιώτης Σπύρος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και φωτογραφίες από τις πρόβες του Συλλόγου :







Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.