ΓΑΚ Μεσσηνίας – Ωδείο Καλαμάτας: “Μουσική βραδιά σ’ ένα αστικό σαλόνι του 19ου”

0

Σε μια “Μουσική βραδιά σ’ ένα αστικό σαλόνι του 19ου αιώνα” μας προσκαλούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στη Μεσσηνία και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.

Η soirée αυτή θα φιλοξενηθεί στον χώρο των ΓΑΚ (Αριστοδήμου 22) και θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. Στο πλαίσιό της η προϊσταμένη των Αρχείων Μεσσηνίας, Αναστασία Μηλίτση-Νίκα, θα μιλήσει για τη “Μουσική ζωή στην Ελλάδα και την Καλαμάτα το 19ο αιώνα”, με ταυτόχρονη προβολή εικόνων.

Επίσης, η Κατερίνα Παλαιολόγου θα τραγουδήσει τραγούδια της εποχής, συνοδευόμενη από τη Μαρία Παπαπετροπούλου, το Λουκά Γεώργα και την Παναγιώτα Πελεκούδα στο πιάνο, και τον Νίκο Παλαιολόγου στο ούτι.

Η μουσική επιμέλεια της βραδιάς είναι του Στάθη Γυφτάκη, διευθυντή του Ωδείου. Το χορό θα επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας “Dance Challenge”.

Επειδή η χωρητικότητα της αίθουσας είναι περιορισμένη, παρακαλείται όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση να δηλώσει συμμετοχή στα τηλ. 27210 93902 (8 π.μ. – 3 μ.μ.) και 27210 21881 (3-8 μ.μ.).

Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος, η εκδήλωση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

 Γράφτηκε από την  

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.