Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης ορίστηκε ο συγχωριανός μας και Δημοτικός Σύμβουλος ΙΘώμης κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος

0

Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης ορίστηκε ο συγχωριανός μας και Δημοτικός Σύμβουλος ΙΘώμης κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος

 

Ο συγχωριανός και Δημοτικός Σύμβουλος ΙΘώμης κ. Δημήτρης Αθανασακόπουλος ορίσθηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης με τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας, για τρέχουσα δημοτική περιόδο με θητεία  από 1-11-21 έως 30-11-22, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 68 του Ν.4555/2018 (Α’ 133) Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου και από το άρθρο 5 του Ν.4623/2019 (Α’ 134).

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαυρομματαίων «Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ» εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον κ. Αθανασακόπουλο Δημήτριο για την τοποθέτηση του στη θέση του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις προσπάθειες του για το καλό του τόπου μας, στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπηρετήσει τη νέα του θέση με επιτυχία και θα συμβάλλει με την εργατικότητα και τις ιδέες του στην αναζωογόνηση του Δήμου Μεσσήνης.

Καλή και δημιουργική θητεία!

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.