“Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος” στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

0

Το έργο “Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος” ανεβαίνει από το Μικρό Θέατρο Λάρισας στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11.30 π.μ., στις 5 και στις 6.30 μ.μ.

Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο (27210 87902), το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ στην προπώληση, στο ταμείο 9 ευρώ. Επίσης στο viva.gr.

Πιστό στο ραντεβού του, το “Μικρό Θέατρο Λάρισας” έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι  παραστάσεις “Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά”, “Οι μύθοι του Αισώπου”, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” και “Ο λύκος και τα 3 γουρουνάκια” σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8η χρονιά στην πόλη το πασίγνωστο παραμύθι του διάσημου συγγραφέα Charles Perrault “Η Κοκκινοσκουφίτσα” όπου γράφτηκε το 1697. Μετά ακολούθησαν οι αδελφοί Γκριμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές. Η Κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά το λύκο και ξεκινάει η ιστορία.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ηλιάνα Νομικού, Ελισάβετ Νομικού. Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία, διασκευή: Γιώργος Πούλης, σκηνικά, κοστούμια, κίνηση: Βαλεντίνο Βαλάσης, φώτα: Πασχάλης Λόκας, γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Καράτζιος. Για πληροφορίες: 6974-797109. Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.