Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Δήμου Μεσσήνης – Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης

0
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Μεσσήνης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τα γεγονότα της πυρκαγιάς στην Αττική και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων. 

 Δυστυχώς, οι κάτοικοι της Αρχαίας Μεσσήνης έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, χάνοντας  περιουσίες από πυρκαγιά στο παρελθόν, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουν θύματα.  Ευχόμαστε η Παναγία η Βουλκανίωτισσα να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων “ψυχή τε και σώματι” και να μοιράσει ευλογία.

Θέλοντας να συμβάλουμε στην τεράστια προσπάθεια αλληλεγγύης του κόσμου προς τους πληγέντες και κατόπιν του καλέσματος του Δήμαρχου Μεσσήνης Γεωργίου Τσώνη, όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι στην διάθεση του κόσμου για την μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης, προς το Δημαρχείο Μεσσήνης ή και σε άλλα σημεία συγκέντρωσης.

Επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Μεσσήνης είναι στην διάθεση της Δημοτικής Αρχής εάν κριθεί απαραίτητο, να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο του ζητηθεί.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Μεσσηνης αναφέρονται τα εξής:

Οι πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Μεσσήνης για να τα προσφέρουν
Ακολουθεί λίστα ειδών πρώτης ανάγκης:

Εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (π.χ. κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.), γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, (π.χ. εβαπορέ).
Επίσης είδη ιατρικής φροντίδας (π.χ. γάζες, μάσκες μίας χρήσης), προϊόντα ατομικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικες (π.χ. Pumpers, σαμπουάν κτλ).

Χώρος συγκέντρωσης ΚΑΠΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2722360185, 2722360150 (καθημερινά 09:00-14:00)

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.