Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στην Αρχαία Μεσσήνη!!!

0

Στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αρχαίας Μεσσήνης στο Δημοτικό σχολείο του χωριού παρευρέθηκαν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι,αλλά και οι μεγάλοι και απόλαυσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα παρακολουθώντας παιδική ταινία,κεράστηκαν παραδοσιακά γλυκά ,καφέ,χυμούς,ποπ κορν  εν αναμονή του Άγιου Βασίλη,ο οποίος έκανε την εμφάνισή του από… το παράθυρο φέτος και άφησε μικρούς και μεγάλους άφωνους!
Ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν μεγάλος,η χαρά τους επίσης μεγάλη ,όπως και η προσμονή τους για τον ερχομό του Αγίου,τον οποίο υποδέχθηκαν με τεράστια χαμόγελα!
Μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του ,έλαβαν τα δώρα τους,τραγούδησαν τα κάλαντα και του υποσχέθηκαν πως και την επόμενη χρονιά θα είναι καλά και ήσυχα παιδάκια…Έπειτα τον αποχαιρέτησαν ευχαριστώντας τον για τα δώρα του και αμέσως έτρεξαν να ανοίξουν ο καθένας το δικό του!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του  Βιβή Κατσικάρη και Χρυσούλα Κουβελάκη για την προσφορά των δώρων και εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά ,με υγεία!
Και του χρόνου!




Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.