Το Κάλεσμα του Φιλιατρινού Καρναβαλιού

0

Η προετοιμασία για το Φιλιατρινό Καρναβάλι έχει αρχίσει! Η Οργανωτική Επιτροπή του Φιλιατρινού Καρναβαλιού και οι τοπικοί σύλλογοι έχουν συναντηθεί για την προετοιμασία και το συντονισμό του.

Η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 18 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., στην κεντρική πλατεία με καρναβαλιστές από τα Φιλιατρά και τις γειτονικές πόλεις. Το φετινό Καρναβάλι συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δ. Τριφυλίας και την Καρναβαλική Επιτροπή. Οι οργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Τριφύλιους όχι μόνο να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση αλλά να μεταμφιεστούν και να συμμετέχουν σ’ αυτήν.  Στις τρεις καλύτερες συμμετοχές, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα δοθούν χρηματικά βραβεία. Επίσης σε κάθε ομάδα 15 ατόμων και πάνω που θα λάβει μέρος, η Καρναβαλική Επιτροπή θα δώσει 100 ευρώ για να αντιμετωπίσει μέρος των εξόδων της συμμετοχής της.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών. Πληροφορίες μπορείτε να παίρνει κανείς από τον Χαράλαμπο Καναλουπίτη (τηλέφωνο 6945-414223) και την Βιβή Παντελάκη (τηλέφωνο 6972-297936).

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του Φιλιατρινού Καρναβαλιού από το Facebook “https://www.facebook.com/profile.php?id=100011435706656”. Στη σελίδα, εκτός από τα νέα, υπάρχουν φωτογραφίες και video από τις παλιές καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.