Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018: Κάστρο Καλαμάτας σε συνεργασία με την “Φάρις”

0
Η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Κωστής Μαραβέγιας θα χαρίσουν υπέροχες μουσικές βραδιές στο κοινό της Καλαμάτας, με τις συναυλίες που θα πραγματοποιήσουν στο Κάστρο αυτό το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τη «Φάρις».
Συναυλίες θα γίνουν και στο Δημοτικό Στάδιο, με την Παπαρίζου, τους Πυξ Λαξ και άλλους καλλιτέχνες και σχήματα, στις οποίες όμως δεν εμπλέκεται η «Φάρις», αλλά ο Αθλητικός Οργανισμός που θα παραχωρήσει το γήπεδο.
Χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φάρις» αποδέχτηκε την ανάθεση, από το Δήμο Καλαμάτας, της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018», με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 26.000 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, η «Φάρις» θα συνδιοργανώσει συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα στις 31 Ιουλίου, με τον Μίλτο Πασχαλίδη στις 17 Αυγούστου, με τον Χρήστο Θηβαίο στις 28 Αυγούστου και με τον Κωστή Μαραβέγια, που θα έρθει στο Κάστρο της Καλαμάτας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Γράφτηκε στην εφημερίδα “Θάρρος”
Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.