Νέο λογότυπο και ταυτότητα για το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

0

Γράφτηκε από την  

Με νέο λογότυπο και νέα εταιρική ταυτότητα ξεκινά η σεζόν για το φετινό, 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο 13 – 22 Ιουλίου 2018, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της χορογράφου και χορεύτριας Λίντας Καπετανέα.

Με κεντρικό άξονα το KDF, το αρκτικόλεξο του ονόματος του Φεστιβάλ, η νέα εταιρική ταυτότητα επικοινωνεί τις αξίες του χορού ως βασικής ανθρώπινης ανάγκης, αλλά και ως αναπόσπαστου στοιχείου της ανθρώπινης έκφρασης και ανάπτυξης. Παράλληλα, η νέα ταυτότητα επιδιώκει να δημιουργήσει ένα σταθερό αναγνωριστικό χαρακτήρα για το θεσμό, που θα διέπει όλη την επικοινωνία. O σχεδιασμός της νέας ταυτότητας έχει πολλές εφαρμογές, κατά τρόπο ώστε αυτή να δείχνει πάντα λίγο διαφορετική, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνονται κάποια σταθερά στοιχεία.

Τη νέα ταυτότητα υπογράφει ο graphic designer, photographer – film-maker, Mike Rafail. Η ανακοίνωση του προγράμματος του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα γίνει το Μάρτιο.

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.