“Κορώνη” θα ονομάζεται πλατεία στη Σόρια της Ισπανίας

0

Γράφτηκε από την  

“Κορώνη” θα ονομάζεται στο εξής μία από τις πλατείες της ισπανικής πόλης Σόρια, η οποία φιλοξένησε τις προηγούμενες ημέρες τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης, στην οποία συμμετείχε -με την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ- ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο Δ. Καφαντάρης είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο της Σόρια Κάρλος Μαρτίνεθ Μινγκουέθ, ο οποίος “ως ένδειξη συμβολισμού και τιμής στην ιστορία του τόπου μας, φύτεψε στην πλατεία ένα δέντρο ελιάς”.

Ο Μεσσήνιος δήμαρχος εξέφρασε επίσης ευχαριστίες και για τη φιλοξενία των μαθητών του Λυκείου Κορώνης στη Σόρια, που ήταν σχετική με το πρόγραμμα της Μεσογειακής Διατροφής, ενώ προσκάλεσε τον Ισπανό ομόλογό του να επισκεφθεί τον Δήμο Πύλου – Νέστορος, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες αδελφοποίησης των δύο δήμων και της περαιτέρω συνεργασίας τους στο θέμα της Μεσογειακής Διατροφής.

Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.