Θεατρικό έργο “Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ” του Γρ.Ξενόπουλου, από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο!!!

0
Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ώρα 21:00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Μεσσήνης θα παρευρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας για να παρακολουθήσει το θεατρικό έργο “Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ” του Γρ.Ξενόπουλου, από το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως τα σκηνικά έχει δημιουργήσει ο συχωριανός μας Βενετσάνος Μπαλόπουλος. Σας ενημερώνουμε πως θα αποχωρήσει λεωφορείο από την πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης προς την Καλαμάτα στις 19:30 και θα επιστρέψει μετά το πέρας της παράστασης. Ειδική Τιμή Εισιτηρίου για τα μέλη του Συλλόγου : 7 ευρώ.
Θα σας παρακαλέσουμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο Δ.Σ. και κατά την άφιξη σας στο Πνευματικό Κέντρο να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο για την θερμή υποστήριξη του και την απόφασή του Δ.Σ. να διαθέσει μέρος των εσόδων των παραστάσεων, στους πληγέντες της πυρκαγιάς στην Αρχαία Μεσσήνη.
Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.