Διαγωνισμός σχετικά με το καρναβάλι της Μεσσήνης

0
Η Πένυ Φωτοπούλου και η Σπυριδούλα Κούσκουλα είναι οι νικήτριες του διαγωνισμού δημιουργίας ψηφιακής αφίσας για το καρναβάλι της Μεσσήνης, στην κατηγορία της ομαδικής ψηφιακής δημιουργίας, που διοργάνωσε η Σχολή Πληροφορικής Αλγόριθμος.
Ο διαγωνισμός, που συνεχίζεται για την κατηγορία της δημιουργίας ιστολογίου  με θέμα τα αποκριάτικα έθιμα της Μεσσήνης, έχει ως στόχο την έρευνα και την αναζήτηση πληροφοριών, ώστε οι μαθητές να εμβαθύνουν και να γνωρίσουν έθιμα του τόπου τους που έχουν ρίζες μέσα στον χρόνο.
Τα ψηφιακά έργα των μαθητών που διακρίθηκαν θα προωθηθούν μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την προβολή και την προσέλκυση επισκεπτών στο παραδοσιακό καρναβάλι της Μεσσήνης.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Γιάννης Λάσκαρης.

https://www.tharrosnews.gr/news/content/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82
Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.