Διήμερο εργαστήριο με θέμα τη συγγραφή εκπαιδευτικών σεναρίων για το Θέατρο.

0
Ο Δήμος Μεσσήνης στo πλαίσιο του «4ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», «Δράσεις για τον πολιτισμό στην εκπαίδευση», Δράση 2: Ανάπτυξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα του πολιτισμού και δημιουργία αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού) διοργανώνει διήμερο εργαστήριο με θέμα τη συγγραφή εκπαιδευτικών σεναρίων για το Θέατρο, την Αγορά, το Ωδείο, κ.α. του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαϊου 2015 στο δημοτικό κατάστημα της Αρχαίας Μεσσήνης ως εξής: το Σάββατο από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 18:00 με διάλειμμα για γεύμα στην αρχαία Μεσσήνη και την Κυριακή από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 14:00. Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν να παρουσιάσουν τις ιδέες, τις προτάσεις τους και να συγγράψουν μέσα από ομάδες εργασίας εκπαιδευτικά σενάρια για το Θέατρο, την Αγορά, το Ωδείο και γενικότερα για τα μνημεία της αρχαίας Μεσσήνης. Ο Δήμος Μεσσήνης θα καλύψει όλα τα έξοδα, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ για: -τη μετακίνηση των συμμετεχόντων με λεωφορείο από την Μεσσήνη προς την αρχαία Μεσσήνη -το γεύμα στην αρχαία Μεσσήνη, το Σάββατο 9 Μαϊου 2015 τα υλικά και τα αναλώσιμα (γραφική ύλη, φάκελοι, κ.ά.) του εργαστηρίου.
Share.

About Author

Leave A Reply

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.