ΙΘΩΜΑΙΑ 2017

0

Πρόγραμμα Ιθώμαιων 2017


• 5 Αυγούστου: Αφή φλόγας από τις ιέρειες του Ιθωμάτα Δία. Την έναρξη θα σηματοδοτήσει με χορογραφία του ο Σύλλογος Χορού και Ενόργανης «Η χαρά του παιδιού». Εκδήλωση «Οι αστερισμοί στην αρχαία Ελλάδα» με τους Γιάννη Οικονομόπουλο, Ανδρέα Ρεϊτζόπουλο, Ανδρέα Κουτσαντωνάκη και Γιάννη Ευθυμίου. Αρκαδική Πύλη στις 7 μ.μ.
9 Αυγούστου: «Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί» της συγγραφέως Βασιλικής Κάργα. Βραδιά αφήγησης παραμυθιού από μέλη του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Πλατεία Αρχαίας Μεσσήνης στις 9 μ.μ.
11 Αυγούστου: «Η δική μας Κάλλας», προβολή ντοκιμαντέρ του δημιουργού Μπάμπη Τσόκα, με θέμα τα πρώτα βήματα της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας. Με την Μυρτώ Καμβυσίδη και την υποστήριξη της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας. Πλατεία Αρχαίας Μεσσήνης στις 9 μ.μ.
12 Αυγούστου: «Σ’ έχω δει κάπου… κάπου σε ξέρω», βραδιά karaoke και μεταμφιέσεων με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο. Η νύχτα θα συνεχιστεί με πάρτι σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Σχολείο Αρχαίας Μεσσήνης στις 8.30 μ.μ.
13 Αυγούστου: «Γιορτή Μελιού» ενημερωτική ομιλία από έμπειρους μελισσοκόμους του χωριού και παρασκευή εδεσμάτων με μέλι. Την βραδιά θα πλαισιώσει με παραδοσιακούς χορούς ο Χορευτικός Σύλλογος Βέργας. Πλατεία Αρχαίας Μεσσήνης στις 9 μ.μ.
Share.

About Author

Leave A Reply